Merhaba, Demo sürümünde Dosyaya kopyala-Dosyadan yapıştır komutları çalışmıyor mu? teşekkür ederim.
Devamını Oku ⇾Saçaklardaki döşeme sehimini kurtaramadım. s3-s4 ve s7-s8 kolonlarını sistem sürekliliği için 36lık kiriş ile bağlamak istedim fakat12cm döşeme kurtarmıyor, 50 lik ise istenmiyor. Çıkma olan kirişin süreksiz olması...
Devamını Oku ⇾Yapı Denetime gönderdiğim projemde zemin katta S13-S14-S15 kolonlarım direkt 1.kat ile birlikte 5.50 metre yükseklikte çalıştırıyorum diğer kolonlarım katta ki önce asma kat ile çalışıyor oradan 1.kat ile çalışıyor...
Devamını Oku ⇾Merhabalar projemdeki hataları forumda tavsiye edilen yöntemlerle düzeltmeye çalıştım ama faydası olmuyor . yardımcı olur musunuz? Boyutları artırsam da Ne yaptıysam geçmiyor bu sorunlar. X Yönünde B1...
Devamını Oku ⇾Merhabalar iki adet istinat duvarım var L şeklinde duvar boylarım 635 555 yüksekliğim temel hariç 4 metre geoteknikçilerin verdiği kohezyon değeri 1.7 ton/m2 cu:1.7 ton/m2 bu projede başkaca istinat duvarlarım da...
Devamını Oku ⇾Merhaba. Aşağıda resmini paylaştığım projede, konsol kirişi S2 kolonundan itibaren atmayıp, K24 kirişini uzatarak taşıtmayı düşündüm. Program hata vermedi. Konsol kirişin arkadaki kirişle birlikte çalışması daha...
Devamını Oku ⇾MERHABA ANALİZ YAPINCA BİR ÇOK ELEMAN HATA VERİYOR KESME KUVVETLERİNİ KOLON KESME KUVVETLERİNİ KURTARAMIYORUM
Devamını Oku ⇾Asansör kuyusunu -1.4m kotuna indirmek istiyorum. Asansör perdeleri ekleyip -1.4m kotuna radye temel ekliyorum fakat asansör boşluğuna taşan bir kolonumun altına radye temel atılmıyor. 0m kotunda ve -1.4m kotunda 2...
Devamını Oku ⇾merhaba kolay gelsin fabrika projesinde betonarme ve çelik çatı ile projeyi yaptım genel olarak bakabilirmisiniz sorun varmı özelikle yükler,çatıdaki kolonları birbirine bağlamadım kirişle veebetlar konusunda rica...
Devamını Oku ⇾Merhabalar projemde taşıma gücü yetersiz hatası alıyorum . Hatayı bir türlü gideremedim. Yardımcı olur musunuz?
Devamını Oku ⇾merhabalar projemde bir kaç hata vardı. ama iki tane l şeklinde perdem kısa başlık etkisindeydi ve etriye uzunluğu baya uzun olup ve iki perde ayrık çalışıyordu. sağlıklı olmayacağını düşünerek başlık yapayım dedim...
Devamını Oku ⇾B1 Düzensizliği , Zayıf Kat ve Göreli Kat ötelemesi yüksek hatalarını düzeltemiyorum. Proje ektedir yardımcı olursanız memnun olurum.
Devamını Oku ⇾Merhaba, Analiz yaparken analiz raporunda böyle bir ifade geçiyor: ''Fiber model kullanılarak perde betonarmesi hesaplanıyor : %82 tamamlandı.'' Analiz yapılırken neden %100 olarak tamamlanmıyor? Analiz raporunda da...
Devamını Oku ⇾merhaba projede zemin değeri ze diğer değeler de düşük. Yapıyı 1. kata çıkardığım an hata alıyorum. bu sorunu nasıl çözebilirim. Lütfen yardımcı olur musunuz?
Devamını Oku ⇾Radye temel kalınlığı ne kadar artırırsam artirim sorun çözülmüyor. Tüm problemler bodrumda hatalarım neden yardımcı olabilir misiniz ?
Devamını Oku ⇾İYİ GÜNLER ZEMİN KAT KOLONLARDA MAKSİMUM PURSANTAJ HATASI ALIYORUM.MİMARİDEN DOLAYI ÇOK KOLON BOYUTLARINI BÜYÜTEMEDİM
Devamını Oku ⇾Merhabalar. Projemdeki hatalarımı düzeltemedim yardımcı olur musunuz? Kolon ebatlarını ve etriye çaplarını arttırdım ama sonuç değişmedi.
Devamını Oku ⇾Projelerimde sürekli karşılaştığım hatalardan biri asansör perdem ve temelim de hata alıyorum yanlış yaptığım yer ne ve projem de ki hatalar neden ?
Devamını Oku ⇾göreli kat ötelemesi hatası var çözemedim yardımcı olur musunuz
Devamını Oku ⇾