BODRUM KAT KOLONLARDA AŞIRI DONATI VERİYOR.NASIL ÇÖZEBİLİRİM?
Devamını Oku ⇾merhabalar, projemde p3 ve p7 nolu perdeler bina dışında bir kaçış alanı oluşturmak adına tasarlanmış bölgeyi ifade ediyor tasarımsal olarak bu şekilde modelledim herhangi bir sıkıntı çıkmadı çözümde ancak binaya tek...
Devamını Oku ⇾Ekteki Betonarme projemde hatalarımı ayıklamama yardımcı olurmusunuz ? Teşekkürler
Devamını Oku ⇾Villamızı çizdiğimizde zımbalama hataları alıyoruz. zımbalama donatısı ekleyemiyoruz 25cm döşeme istiyor. 25 e de çıkarıp onuda denediğimizde hala düzelme olmadı. döşemelerde max çekme hatası alıyoruz. projem...
Devamını Oku ⇾Merhaba, projemde betonarme elemanlarımı ekledim ve geometrik kontrol yaptığımda ''Nervür döşeme tipik kiriş tanımlaması hatalı'' hatası alıyor. hatalı objenin adı ise ND105. Bu isimde obje arattığımda ise ''bu...
Devamını Oku ⇾Merhaba kolay gelsin. Ekte ki proje tasarımında temel taşıma gücü kapasitesi ve donatı yetersiz uyarısı veriyor. Sorunun çözümü için tasarıma ait öneri ve yardımlarınız bekliyorum.
Devamını Oku ⇾1. KATTA HATA VAR YARDIMCI OLUR MUSUNUZ
Devamını Oku ⇾Merhaba, çizdiğim istinat duvarında toptan göçme güvenliği sorunuyla karşılaşıyorum. Papuç uzunluğunu artırsam da uyarı vermeye devam ediyor. Yardımcı olabilir misiniz?
Devamını Oku ⇾Merhaba, projemde grup perdelerimde kapasite yetersiz ve kesme hatası alıyorum. temelde ise donatı yetersiz hatasını ancak fi20 lere çıkarsam çözebiliyorum. Bu sorunları ne yaptıysam çözemedim, çok acil yardımınızı...
Devamını Oku ⇾Projem çözüm sonrası hata vermiyor fakat raporda 'perde oranı kontrolü' kısmında şartların sağlanmadığını görüyorum. Bu konuda forumda bilgi bulamadım. Projeyi teslim etmem gerekiyor acil yardım edebilirseniz sevinirim.
Devamını Oku ⇾Merhaba. Ekteki projede göreli kat ötelemesi hatasını bir türlü halledemiyorum
Devamını Oku ⇾kolonların yönlerini çok değiştirmeden bu sorunu nasıl çözebilirim yardımcı olur musunuz ? @Ünver ÖZCAN
Devamını Oku ⇾Merhaba döşemede donatı yetersizliği alıyorum. Döşemelerde donatı çaplarını artırmama rağmen hatadan kurtulamadım. Yardımcı olabilir misiniz?
Devamını Oku ⇾merhaba . projemde birleşim hatası alıyorum . kolon, ebatları kiriş ebatlarını değiştirdim donatıları değiştirdim ama hata gitmedi. yardımcı olur musunuz ? bir de projeme genel olarak kontrol amaçlı bakar mısınız...
Devamını Oku ⇾Öncelikle forum sitesinde verdiginiz bilgiler ve gösterdiğiniz ilgi icin cok teşekkürler :).Burada sayenizde çok şey öğrendik. benim sorum eklediğim projede p11 ve p14 perdelerinde yukarı katlarda artan donatı ile...
Devamını Oku ⇾Kalıp planız çizimlerinde döşemelerimin donatıları plan dışına taşıyor. Projemin sonu paftalama yapacağım gördüğünüz bir eksik var mıdır ? İstinat duvarların da bir türlü güvenliği sağlayamadım çözüm önerileriniz...
Devamını Oku ⇾