Sayın deformation,
Neden bu kadar alınganlık gösterip, tabirimi mazur görün celallendiniz anlamış değilim. Yok magazinci, cımbız, hadi çizelim filan... Anlayamadım açıkçası... Siz böyle yazınca yazdıklarımı tekrar okudum. Acaba bu arkadaşımıza karşı saygısız bir cümle mi kullandım diye. Ben göremedim.
Sizin yazdığınızda tahmine dayanan bir genelleme vardı. Ben ise kendi yaşadığım realiteden söz ettim. Üstelik kendi cümlenizi de koydum. "doğru düzgün kimsenin" yanında bir de "hemen hemen herkes" diye devam eden cümleniz vardı. Bu eleştirinin çok haksız, genellemenin de doğru olmadığını düşünüyorum. Kullanıcılarda farklı bir algı oluşmaması için kendimden de örnek vererek nezaket sınırlarında bir cevap yazdım.
Sonrasında da, söylediklerinizdeki bazı konulara katıldığımı, daha açıklayıcı bir şey yazılırsa argenin konuya daha kolay eğilebileceğini yazdım. Neden bu kadar kızdınız anlamadım. Saygısız bir kelimem var mı, yok. Hakaret var mı, yok. Sayın deformation yine öyle de olduğunu düşünüyorsanız özür dilerim.