AYDIN":2zys210k' Alıntı:
Selamlar
8.62 versiyonunda bir iki sıkıntı dikkatimi çekti.
- hızlı araç çubuğunu özelleştirdim. Eklediğim bazı komutlar yeşil bir top şekline dönüşüp işlevini yitiriyor. Örneğin kalıp temel planı kesit çizimi komutu. Her kalıp planında tekrar çıkar ekle yapmak zorunda kaldım.
Merhaba,
Bu konuya ait cevabı bir önceki mesajımda vermiştim. Farklı bir sorundan bahsediyorsanız, teamviewer programını kurup bizimle sesli iletişime geçiniz.
- Bodrum kar kalıp planında bina dışına taşan otopark çevre perdelerinin çizimi gerçekleşmedi. Sanki kolonlar arası hiç bir eleman yokmuş gibi çizim verdi.
( bu iki madde özellikler son güncellemede karşıma çıktı . )
Perdelerin çizilmediği proje dosyasını ekler misiniz?
- son olarak kesiti değişen kirişlerde örneğin 25/50 derin kiriş sonrası kolon sonrası konsol 50/30 yatık kiriş geçişlerinde konsol kirişte montaj ve düz donatılarda min donatı sayısını vermemektedir.
Konsollarda sağ kolondan gelen sol kolondan gelen Donatı olarak dizayn ediyor fakat devamı derin kiriş olunca kolonlardan gelen 2 altta 2 üstte donatı oluyor. Montaj be düz donatıyı sayı olarak 4 e çıkarmak işe yaramıyor.
Umarım anlatabilmişimdir. Resim yada proje yüklemek daha kolay olurdu fakat resim çekmeyi unuttum .
Hafta başında ekleyebilirim.
İyi çalışmalar
Daha önce bahsettiğim konu hakkında resimler ektedir
Eklediğiniz resimden sorunu anlayamadım. Konsol kirişin montaj ve düz donatısı sürekliliğindeki kirişten gelen donatıdır. Eklediğiniz resimdeki kiriş isimlerine göre K52 kirişinin montaj ve düz donatısı değiştirilirse K51 konsol kirişindeki mevcut donatı alanı da değişecektir. Sizde farklı bir durum oluşuyorsa, proje dosyasını eklerseniz veya teamviewer programı ile bilgisayarınıza uzaktan erişim sağlarsak sorunu daha detaylı inceleyebiliriz.
İyi çalışmalar