Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Saplama kiriş olan kirişlerde askı donatına yer açmak için etriye ölçülendirme çizgisi sağa doğru kaydırılıyor. Bu bildiğimiz bir durum...
Ozan Bey'in eklediği resimde örnek kirişin saplama kiriş olduğu tam belli değildi ve spesifik bir durumu işaret ettiğini düşünerek projeyi istedim.. Ancak görülüyor ki saplama kirşiş çizgi renkleri arka planla aynı olduğu için belli değilmiş..
Bir önceki mesajımda yazdığım gibi bildiğimiz, iş listemize kayıtlı bir tespit... En kısa sürede düzenleme yapılacaktır. Bizler düzenlemeye yapana kadar sizler 2 boyutta ölçüyü kaydırabilirsiniz...
Dilastasyonlu binalar için genel bir durumu değil de, kalıp planı alırken "sadece seçili objeleri çiz" seçeneğinin kalıp planı için de kullanabilmeyi istediniz sanırım...
Ctrl+shift tuşuna basılı tutarak programı çalıştıırn... Tüm görünüm varsayılan durumuna gelecektir. Ancak varsa eğer, kendi kısayollarınız da sıfırlanır...
Davranış Spekrumu fonksiyonunu ilk önce ki girdiğim değerden farklı bi değer girerek değiştirmek istiyorum. daha önceden yapı ağacından bunu yapabiliyordum.ancak şimdi ne kadar uğraştıysam yapamadım. bunun başka bi yolu yokmudur. yapı ağacında ilk analiz yaparken girdiğim fonksiyonu bulamıyorum , yeni fonksiyon ekliyorum ancak analiz yaparken yeni eklediğim fonksiyonu kullanamıyorum raporda hep eskisi gözüküyor....
Hakan Bey biliyorum bende daha önce hep bu yolla defalarca değiştirdim ama şimdi neden yapamıyorum. zaten anlattığınız gibi yapıyorum ancak orda tanımlanmış bir fonksiyon göremiyorum ki değiştireyim. z3 olan değeri z2 yapamıyorum. yeni fonksiyon ekliyorum ama yine olmuyor raporda z3 olarak görüyorum.
Hakan Bey ilginiz için teşekkür ediyorum. eklemek için sıkıştırarak kaydettiğim dosyayı açtığımda normal menü geldi ve istediğim değişiklikleri yapabildim. nasıl oldu bende anlamadım ama halloldu. teşekkür eder iyi çalışmalar dilerim.