coskun3561
Etkin Üye
demo versiyonda çalışıyorum
Klavyeden shift tuşuna basılı tutarak önce boş bir alanı tıklayıp ilgili çizgilere değecek şekilde dikdötgen seçim yaparsanız, çizgileri seçebilirsiniz.coskun3561":2aw09pf3' Alıntı:sorunda zaten benim o çizgilere ulaşamamdı. teşekkürler
Web sayfamızdan en son demo sürümünü indirebilirsiniz.coskun3561":2aw09pf3' Alıntı:bu arada sizin bana yolladığınızı ben açamadım. versiyon hatası veriyor
Merhaba,ben yeni bir idecad kullanıcısıyım idecad de bir porjeile ugraşıyordum ama bir problem var sebibini anlamadım perde arasına ortadan kriş geçince perdeyi 2 ye bölüyor ekte görünüyor
Kiriş yüksekliği veya genişliği arttırılabilir. Kirişin yaptığı sehim, sınır değere yakınsa basıç donatısı arrtırılabilir. Nervürlerin yönü değiştirilebilir. Vb.armedesign":2oyhf4bl' Alıntı:Merhaba idecadi yeni öğrenmeye başladım, beton proje dersinde elden yaptığımız projeyi ben idecad ile çözdüm fakat projede 7.86 metre lik bi açıklık war. bu açıklığı nerwürlü diğer döşemeleri normal olarak çözmemiz isteniyor. Nervürlü döşeme olarak çözdüğümde ise sehim sınırı aşılması sorunu ile karşılaşıyorum. Bu sorunu nasıl aşabilirim acaba ?
Merhabasiyahkale":23or6c71' Alıntı:merhabalar
ekle de görüldügü gibi 2 tane farklı oda için aynı döşemeyi gösteriyor halbu ki döşemeleri ayrı ayrı göstermesi gerekiyordu sebebi nedir acaba ...?