siromar":2pyj7feq' Alıntı:farkettigim birseyi daha yazmak istedim yarı rijit diyagram cozumunde ide, idemimariden duvar yuklerini almıyor sadece kullanımcı tanımlı yukleri goruyor bununla ilgili bir calısmanız var mı?
Toolbardan sağ tuş tıklayıp, komut satırını kapatarak tekrar deneyip, sonucu bildirir misiniz?
nahroyo:m0a9jjg2' Alıntı:bu projeyi analiz yapamıyorum... sorun geometri kontrolünden kaynaklanıyor uğraştım baya ama geometri sorunlarını gidermedim... sadece kendimi geliştirmek amacıyla yaptığım bir çalışmadır... herhangi bir yerde uygulanmayacak...
siromar":3c1wkira' Alıntı:siromar":3c1wkira' Alıntı:farkettigim birseyi daha yazmak istedim yarı rijit diyagram cozumunde ide, idemimariden duvar yuklerini almıyor sadece kullanımcı tanımlı yukleri goruyor bununla ilgili bir calısmanız var mı?
nahroyo":2jpni3op' Alıntı:bu projeyi analiz yapamıyorum... sorun geometri kontrolünden kaynaklanıyor uğraştım baya ama geometri sorunlarını gidermedim... sadece kendimi geliştirmek amacıyla yaptığım bir çalışmadır... herhangi bir yerde uygulanmayacak...
manyaksel":1srsprrk' Alıntı:sürekli temeller çok saçma sapan hatalr vriyor, birine tıklıyorum diğerleri hata veriyor
Proje orijin noktasından çok uzak bir koordinatta oluşturulmuş. Eğer orijin noktasına veya orijine yakın bir yere taşınırsa döşemeler doğru bir şekilde oluşturulur ve perspektif penceresinde görünürNYILMAZ":ucqc0zzh' Alıntı:Ekteki dosyada döşeme oluşturmaya kalktığımda hemen hemen bütün döşemelerde faklı farklı şekiller çıkıyor. Nedenini bulabilmiş değilim. Bütün kirişleri kolonları ve perdeleri yeniden girmiş olmama rağmen yine benzeri sorun devam etmektedir. Ayrıca perspektif penceresinde de hiç bir şey göremiyorum. Neden acaba?
manyaksel":lcun0wsm' Alıntı:sürekli temeller çok saçma sapan hatalr vriyor, birine tıklıyorum diğerleri hata veriyor
örnek proje gönderir misiniz?SCETCHER":5920pklp' Alıntı:manyaksel":5920pklp' Alıntı:sürekli temeller çok saçma sapan hatalr vriyor, birine tıklıyorum diğerleri hata veriyor
katılıyorum. bende de bu tür bir saçmalık oldu. radye temel de bile bir analizde doğru diyor, diğer analizde yanlış diyor. ilave donatıları mesafelerini daraltınca temel çözümünü yapıyor ancak raporda zımbalama değeri sınırı aştığı halde rapor veriyor.
Levent Özpak":kuct0kr2' Alıntı:örnek proje gönderir misiniz?SCETCHER":kuct0kr2' Alıntı:manyaksel":kuct0kr2' Alıntı:sürekli temeller çok saçma sapan hatalr vriyor, birine tıklıyorum diğerleri hata veriyor
katılıyorum. bende de bu tür bir saçmalık oldu. radye temel de bile bir analizde doğru diyor, diğer analizde yanlış diyor. ilave donatıları mesafelerini daraltınca temel çözümünü yapıyor ancak raporda zımbalama değeri sınırı aştığı halde rapor veriyor.
Levent Özpak":310vkus5' Alıntı:manyaksel":310vkus5' Alıntı:sürekli temeller çok saçma sapan hatalr vriyor, birine tıklıyorum diğerleri hata veriyor
Örnek proje gönderir misiniz?
SCETCHER":2jsfdahk' Alıntı:aynı projeyi eski versiyon (6.0012) olarak kaydedip 6.54 te analiz yaptıgımda bir sıkıntı yok. analiz yapıyor.