oyuxel":25gj64gq' Alıntı:Merhaba kalıp plan çizimi alırken aksların üzerinde ölçü ''0'' çıkıyor. bunu nasıl düzeltebilirim.
Evet çok iyi olur,olması gerekli..NYILMAZ":2f0qc6zk' Alıntı:"Katman Ayarları / Obje Çizim Detayları"nda obje isimleri neden alfabetik sıraya göre gelmiyor. Örneğin aks aşağıda bir yerde. Alfabetik olsa daha iyi olmaz mı?
oyuxel":1ixrf28r' Alıntı:kalıp planlarında kot ölçülendirmesi de çıksa iyi olurdu. odadan istiyorlar çoğu zaman unutuyorum.
oyuxel":1hxvb7nr' Alıntı:Merhaba kalıp plan çizimi alırken aksların üzerinde ölçü ''0'' çıkıyor. bunu nasıl düzeltebilirim.
NYILMAZ":2lwglhz8' Alıntı:Arkadaşlar herkese güzel bir pazartesi ve mutlu bir hafta diliyorum.
nahroyo":jf8q3ags' Alıntı:oyuxel":jf8q3ags' Alıntı:kalıp planlarında kot ölçülendirmesi de çıksa iyi olurdu. odadan istiyorlar çoğu zaman unutuyorum.
kalıp planlarında kot ölçülendirmesi programda mevcut zaten... kalıp planlarında kot çıkması için ölçülendirme kısmından her kat için kot ölçülendirmesi yapmalısın sonra kalıp planlarında otomatik olarak kotlar çıkar zaten...
HakanŞahin":3db6iyq6' Alıntı:oyuxel":3db6iyq6' Alıntı:Merhaba kalıp plan çizimi alırken aksların üzerinde ölçü ''0'' çıkıyor. bunu nasıl düzeltebilirim.
Projeyi ekler misiniz?
oyuxel":1zzfq1bf' Alıntı:Merhaba kalıp plan çizimi alırken aksların üzerinde ölçü ''0'' çıkıyor. bunu nasıl düzeltebilirim.
metinkacar":16kjwpfw' Alıntı:havuz modülü tamamlanmadığı için bir havuz hesabını perdelere yanal yükler vererek çözmeye çalışıyorum. fakat kullanılmasını istemediğim bazı kombinasyonlar var onları sildiğimde analiz yaptığımda tekrar geliyor. kombinasyon ilave ediyorum ama otomatik alınan kominasyonları silemiyorum. Bir yolu varmı?