NYILMAZ":20dpbr6a' Alıntı:Revizyon bulutu bloklanamıyor. (mu?)
HakanŞahin":1sugc92m' Alıntı:NYILMAZ":1sugc92m' Alıntı:Revizyon bulutu bloklanamıyor. (mu?)
Nedim merhaba,
Bloklanmıyor diye sorduğun "blok yap" komutunun Revizyon bulutu için aktif olmaması mıdır?
KUBA2009":2p89n9sn' Alıntı:ekte bulunan projede bütün çizmleri alabiliyorum ama kalıp planı alamıyorum. sorun nerededir bulamadım ?
KUBA2009":2nb8zyp9' Alıntı:ideCAD Wrep 7,016 da alan hesabı yapılamıyor. ilk noktayı tıkladıkdan sonra devam edemiyoruz.
KUBA2009":21ehmf0d' Alıntı:wrep teki birkaç problemi mimari 7 kullanımıyla ilgili görüşler sorular kısmında paylaştım ama orda bir ilgi yok sanırım.
Oznb":23vhfjc6' Alıntı:7.017 versiyonunda. obje seçildikten sonra esc tuşuna basınca obje seçilmiş gibi gözüküyor ekran büyütüp küçülünce seçim iptal oluyor.
Eski versiyonda böyle bir sorunum yoktu . ne yapmam gerekli.
Admin":2sb20vwt' Alıntı:ideCAD WREP programı, mevcut projelerin çıktısını almak amacıyla kullanılması için hazırlanmıştır.
ilginize teşekkürler . mimari kısmda herhangi bir bilgi verilmeyince buraya yazmak zorunda kaldım. ve cevap geldi tşkler.HakanŞahin":1omt3cvn' Alıntı:Merhaba,
KUBA2009":1omt3cvn' Alıntı:wrep teki birkaç problemi mimari 7 kullanımıyla ilgili görüşler sorular kısmında paylaştım ama orda bir ilgi yok sanırım.
Mimari ya da statik forum farkı gözetmeden bütün mesajlar okunmaktadır ve mesajların içeriği değerlendirilmektedir.
İyi çalışmalar
jumboss":3uyh9ffi' Alıntı:selamlar, forumu taradım ama yine de net bir cevap bulamadım.
radye temel tasarımında pilye+düz yapılmasında bir sakınca var mıdır?
pilye+düz tasarımla alta-üste düz tasarımları arasında 20 ton demir farkı var.
pilyeli tasarım yapınca program altta donatı olmayan (pilyenin kırıldığı bölgeler) bölgelerde donatı ihtiyacı var mı yok mu diye bir kontrol yapıyor mu?
oya":25n9jevl' Alıntı:kaset kiriş açılımlarında da aksaları gorebılıyor muyuz?