Merhaba projemde kat parametrelerinde yükler görünmüyor neden acaba
Devamını Oku ⇾Bu proje üzerinde hatalar konusunda çizimci mühendisle (Fason imzasız ucuz proje çizen= çizimci mühendis) anlaşamadık yardımcı olursanız sevinirim
Devamını Oku ⇾İdecad program üzerinden proje kontrolü yaparken dikkat etmem gereken noktalar hakkında tavsiyelerde bulunursanız sevinirim.
Devamını Oku ⇾iyi çalışmalar ; 1-villa projem tek yönlü nervürlü çizimimde karma süneklik düzeyi koşulunu aşamadığım için iki yönlü nervür yaptım (kaset olarak) . analiz raporunda hata yok ama ilk kez çizdiğim için tasarım...
Devamını Oku ⇾merhabalar projemde maksimum pursantaj aşıldı yardımcı olur musunuzzz
Devamını Oku ⇾merhaba,projede araç rampasını projeye nasıl modellemeliyim yardımcı olur musunuz? bina temeli ve araç rampası temeli birlikte mi tasarlanmalı? proje üzerinde öneri proje olarak gösterebilrseniz çok sevinirim mimari...
Devamını Oku ⇾Merhaba, projelerin statik kapaklarına idecad programındaki projelerimizin perspektif görüntülerini aktarabilme şansımız var mı? Kolay gelsin...
Devamını Oku ⇾İYİ GÜNLER, 20 CM KALINLIĞINDA ÇELİK HASIRLI BİR SAHA BETONUNUN YÜK KAPASİTESİ HESABINI NASIL YAPABİLİRİM ?
Devamını Oku ⇾mimari kaygılar gözetildiğinden dolayı 4 taraf 50/50 kolon ile ve merdiven etrafı çapraz kirişlerle bağlanarak perde duvar atıldı. proje hakkında yorum yapabilecek olanlar olursa çok sevinirim,teşekkürler.
Devamını Oku ⇾kolonlarda donatı bazı kolonlarda az bazı kolonlarda pursantaj diğerlerine oranla yüksek kolon merdivenin yanında değil kolonda pursantajın diğerlerinden farklı olarak yüksek gelmesinin sebebini nasıl tespit...
Devamını Oku ⇾İyi çalışmalar ekteki projede bodrumda s10 kolonu oldukça büyük olmasına rağmen kolon kesme güvenliğini sağlıyamamaktadır. Bunun sebebi ne olabilir yardımcı olabilir misiniz ?
Devamını Oku ⇾merhabalar projemde merdiven koyduğum yerde ucuna kiriş 30 30 luk ekleyince bu şekil oluyor ve 25 e 50 lik kiriş atım sürekli olsun diye sizce doğru mu
Devamını Oku ⇾Merhaba, istinat duvarı çalışmamda kayma güvenliği hatası alıyorum, bitişik nizamdan dolayı arka tarafına diş yapamıyorum. Kayma güvenliği hatasını gidermemiz için ne gibi önlemler alınabilir, Kesit mi büyütülmeli...
Devamını Oku ⇾NERVÜRLÜ DÖŞEMELERDE NERVÜR YÖNÜNÜ BELİRLERKEN SADECE KISA DOĞRULTUYA GÖRE Mİ SEÇİYORUZ YOKSA BAŞKA PARAMETRELER DE VAR MI? TEŞEKKÜRLER.
Devamını Oku ⇾devrilme momenti aralığı neden sıfır çıkıyor bakabilir misiniz.
Devamını Oku ⇾Göreli kat ötelemesi sorununu gideremedim rica etsem yardımcı olabilirmisiniz
Devamını Oku ⇾merhabalar projemi 3 defa attım ama bir dönüş olmadı radye temelde donatı yetersiz diyor donatıyı arttırdığımda yine aynı problem ile karşılaşıyorum ve bir kolon da kolon kiriş kesme güvenliği sağlanmadıı yardımcı...
Devamını Oku ⇾Herkese merhaba 25*50 kirişim var. Md yerine -9,357 fcd yerine 1699 fyd yerine 3742 ve d yerine 0,46 yazıyorum ancak gereken 5.86 yakalamıyorum. Yardımcı olurmusunuz ?
Devamını Oku ⇾merhabalar analizde radye donatı yetersizliği diyor donatıyı arttırdığımda yine aynı şekil hata veriyor napmam lazım yardımcı olur musunuz
Devamını Oku ⇾merhabalar projemde analizde çok fazla hata çıkıyor maksimum pursantaj ve kesme güvenliği gibi hatalar veriyor yardımcı olur musunuz nerelerde hata yapıyorummm
Devamını Oku ⇾