V11'i Online Satın Alın

V10 Kilidinizi Online V11 Yapın

Bim Blog

projemi inceleyebilir misiniz

Merhabalar, projemdeki hataları düzeltmeme yardımcı olabilir misiniz? https://wetransfer.com/downloads/0f22f6d8d9de48ae29326873ab46f7e220221102085314/babd78

Devamını Oku ⇾

Göreli kat ötelemesi hatası

Merhabalar , Projemi tamamlayıp analiz yaptığımda hata almamama rağmen belediyedeki inşaat mühendisi projemi incelerken göreli kat ötelemesi hatası verdi program . Sebebi nedir ?

Devamını Oku ⇾

subasman perdesi eklediğimde göreli kat öteleme hatası alıyorum

Merhabalar , projeme subasman perdesi eklediğimde göreli kat öteleme hatası alıyorum 1. KAT VE KULE de. Bazı kolonlarda da kesme hatası alıyorum. Yardımcı olabilir misiniz. Teşekkürler

Devamını Oku ⇾

göreli kat ötelemesi çelik binalar

ZE sınıfı zeminlerde yada diğer zemin sınıflarındada çokça karşılaştığımız göreli kat ötelemesi sorunu ile ilgili hep aklıma takılan sormak istediğim bir konu var.Yönetmelikteki detayda duvar malzemesi olarak benim...

Devamını Oku ⇾

Perde Başlığı Neden Küçülür

Merhaba, perde başlıkları üst katlarda neden küçülmektedir. Üst katlara çıkıldıkça perdelere gelen yüklerin azaldığını anlıyorum ancak bunun sebebini merak ettim.

Devamını Oku ⇾

KİRİŞ SEHİM SINIRI

makina dairesi k38 kiriş sehim sınırı-donatı yetersiz çözemedim yardımcı olursanız sevinirim.

Devamını Oku ⇾

Perde uç bölgesi ve grup perde

U perde grup perde olarak girildiğinde x hattını komple başlık olarak veriyor perde uç bölgeleri oluşturmuyor. Tbdy 7.6.2.1 de Hcr de perde uç bölgeleri oluşturulmalıdır deniyor. Komple başlık alma sebebi nedir...

Devamını Oku ⇾

asansor çukuru kenarına döşeme tanımlamak, radyede donatı yetersiz hatasi

İyi günler, asansör kuyusu etrafına şekildeki gibi döşeme yerleştirmek istiyorum nasıl yapabilirim? Projemde radye donatı yetersiz hatası alıyorum yardımcı olabilir misiniz? https://we.tl/t-1WcM7Z6ySQ

Devamını Oku ⇾

RİSKLİ BİNA ANALİZİNDE BKS SORUNU

İYİ GÜNLER BKS 1 OLARAK GİRDİĞİM PROJEDE RİSKLİ BİNA ANALİZİNİ YAPTIKTAN SONRA RAPOR ALIRKEN BKS 3 OLARAK GÖRÜLÜYOR SEBEBİ NEDİR ACABA

Devamını Oku ⇾

Merdiven donatısı detay çizimi hk.

Merdiven donatısı detay çiziminde merdiven donatılarının döşeme veya temel içerisine kenetlenmesi gerekmez mi? Böyle bir çizim alamıyor muyuz?

Devamını Oku ⇾

DÖŞEME DONATI YETERSİZ

D05 döşemsinde donatı yetersiz hatası alıyorum donatıları arttırmama rağmen çözemedim. bir sıkıntı var ama bulamadım yardımcı olursanız sevinirim.

Devamını Oku ⇾

2 kolonda kesme güvenliği hatası

arkadaşlar ekte projemi ekledim 2 kolonda kesme güveliği sıkıntım var ebat ve beton sınıfı arttırmadan bir türlü çözemedim yardımcı olabilecek varmı.şimdiden teşekkürler

Devamını Oku ⇾

kirişlere gelen duvar yükü ve laminant parke yükü

Herkese merhaba, yük kütüphanesine bims blok olan iç ve dış duvar yükü ve laminant parke için yük tanımladım. Doğruluğundan emin olamadım kontrol edebilir misiniz? İyi günler.

Devamını Oku ⇾

PANELLERE GELEN TOPRAK YÜKÜ

İYİ GÜNLER; PROJEDE EKLEDİĞİM TOPRAK YÜKLERİNİ PROJE HESAP SONUÇŞARI ÇIKTISINDA GÖREMEDİM. HESAP RAPORUNUN HANGİ KISMINDA ULAŞABİLİRİM. TEŞEKKÜRLER

Devamını Oku ⇾

RADYE TEMEL DONATI YETERSİZ HATASI

Z+4 KATLI BİNADA TEMELİ BİR TÜRLÜ ÇÖZÜMLEYEMEDİM. ZEMİN DURUMUNDAN DOLAYI SÜREKLİ TEMEL YAPAMIYORUM AMA RADYEDE DE DONATI YETERSİZ HATASINI AŞAMIYORUM. ÖNERİLERE AÇIĞIM. ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.

Devamını Oku ⇾

TEMEL KİRİŞİNDE DONATI YIĞILMASI

temel kirişlerinde uygulamada zorluk yaşatacak şekilde donatı yığılması var çapı 16 lık yaptım daha da yükseğe çıkartmadan nasıl düzeltebilirim kesiti büyüttüm fayda etmedi

Devamını Oku ⇾

KONSOL BALKON KİRİŞLERİN TASARIMI

Öncelikle herkese merhaba değerli meslek büyüklerim !! proje çiziminde yeni olduğum için sizden bu projemdeki konsol kirişlerin ve döşemelerin tasarımı hakkında öneri ,görüş ve yorumlarınızı bekliyorum.. mimariden...

Devamını Oku ⇾

Göreli kat ötelemesi sorunu

Merhabalar iyi çalışmalar, Göreli kat ötelemesi hatası alıyorum . Ne yaparsam yapayım hata gitmiyor. Rica etsem yardımcı olur musunuz ?

Devamını Oku ⇾
Geri