Merhabalar, projemdeki hataları düzeltmeme yardımcı olabilir misiniz? https://wetransfer.com/downloads/0f22f6d8d9de48ae29326873ab46f7e220221102085314/babd78
Devamını Oku ⇾Merhabalar , Projemi tamamlayıp analiz yaptığımda hata almamama rağmen belediyedeki inşaat mühendisi projemi incelerken göreli kat ötelemesi hatası verdi program . Sebebi nedir ?
Devamını Oku ⇾Merhabalar , projeme subasman perdesi eklediğimde göreli kat öteleme hatası alıyorum 1. KAT VE KULE de. Bazı kolonlarda da kesme hatası alıyorum. Yardımcı olabilir misiniz. Teşekkürler
Devamını Oku ⇾ZE sınıfı zeminlerde yada diğer zemin sınıflarındada çokça karşılaştığımız göreli kat ötelemesi sorunu ile ilgili hep aklıma takılan sormak istediğim bir konu var.Yönetmelikteki detayda duvar malzemesi olarak benim...
Devamını Oku ⇾Merhaba, perde başlıkları üst katlarda neden küçülmektedir. Üst katlara çıkıldıkça perdelere gelen yüklerin azaldığını anlıyorum ancak bunun sebebini merak ettim.
Devamını Oku ⇾makina dairesi k38 kiriş sehim sınırı-donatı yetersiz çözemedim yardımcı olursanız sevinirim.
Devamını Oku ⇾U perde grup perde olarak girildiğinde x hattını komple başlık olarak veriyor perde uç bölgeleri oluşturmuyor. Tbdy 7.6.2.1 de Hcr de perde uç bölgeleri oluşturulmalıdır deniyor. Komple başlık alma sebebi nedir...
Devamını Oku ⇾İyi günler, asansör kuyusu etrafına şekildeki gibi döşeme yerleştirmek istiyorum nasıl yapabilirim? Projemde radye donatı yetersiz hatası alıyorum yardımcı olabilir misiniz? https://we.tl/t-1WcM7Z6ySQ
Devamını Oku ⇾İYİ GÜNLER BKS 1 OLARAK GİRDİĞİM PROJEDE RİSKLİ BİNA ANALİZİNİ YAPTIKTAN SONRA RAPOR ALIRKEN BKS 3 OLARAK GÖRÜLÜYOR SEBEBİ NEDİR ACABA
Devamını Oku ⇾Merdiven donatısı detay çiziminde merdiven donatılarının döşeme veya temel içerisine kenetlenmesi gerekmez mi? Böyle bir çizim alamıyor muyuz?
Devamını Oku ⇾D05 döşemsinde donatı yetersiz hatası alıyorum donatıları arttırmama rağmen çözemedim. bir sıkıntı var ama bulamadım yardımcı olursanız sevinirim.
Devamını Oku ⇾arkadaşlar ekte projemi ekledim 2 kolonda kesme güveliği sıkıntım var ebat ve beton sınıfı arttırmadan bir türlü çözemedim yardımcı olabilecek varmı.şimdiden teşekkürler
Devamını Oku ⇾Herkese merhaba, yük kütüphanesine bims blok olan iç ve dış duvar yükü ve laminant parke için yük tanımladım. Doğruluğundan emin olamadım kontrol edebilir misiniz? İyi günler.
Devamını Oku ⇾Kolon kiris kesme güvenliği sorununu nasıl asacagim
Devamını Oku ⇾İYİ GÜNLER; PROJEDE EKLEDİĞİM TOPRAK YÜKLERİNİ PROJE HESAP SONUÇŞARI ÇIKTISINDA GÖREMEDİM. HESAP RAPORUNUN HANGİ KISMINDA ULAŞABİLİRİM. TEŞEKKÜRLER
Devamını Oku ⇾Z+4 KATLI BİNADA TEMELİ BİR TÜRLÜ ÇÖZÜMLEYEMEDİM. ZEMİN DURUMUNDAN DOLAYI SÜREKLİ TEMEL YAPAMIYORUM AMA RADYEDE DE DONATI YETERSİZ HATASINI AŞAMIYORUM. ÖNERİLERE AÇIĞIM. ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.
Devamını Oku ⇾temel kirişlerinde uygulamada zorluk yaşatacak şekilde donatı yığılması var çapı 16 lık yaptım daha da yükseğe çıkartmadan nasıl düzeltebilirim kesiti büyüttüm fayda etmedi
Devamını Oku ⇾Öncelikle herkese merhaba değerli meslek büyüklerim !! proje çiziminde yeni olduğum için sizden bu projemdeki konsol kirişlerin ve döşemelerin tasarımı hakkında öneri ,görüş ve yorumlarınızı bekliyorum.. mimariden...
Devamını Oku ⇾Merhabalar iyi çalışmalar, Göreli kat ötelemesi hatası alıyorum . Ne yaparsam yapayım hata gitmiyor. Rica etsem yardımcı olur musunuz ?
Devamını Oku ⇾MİNİMUM TABAN BASINCI HATASINI NASIL AŞABİLİRİM?
Devamını Oku ⇾