V11'i Online Satın Alın

V10 Kilidinizi Online V11 Yapın

Bim Blog

göreli kat ötelemesi

Göreli kat ötelemesi hatası nasıl giderilir? arkadaşlar yardımcı olur musunuz. kolon yönlerine oynama yapmadan rijitlik hatasını çözebilir misiniz takıldım burda.

Devamını Oku ⇾

göreli kat ötelemesi tek katlı binada hatası alıyorum.

tek katlı atölye binasında göreli kat ötelemesi hatası alıyorum. binalarda perde yok yanlızca kolonla çalışıyoruz. r8 - 3 alıyorum. herşey uygun olmasına rağmen tek katlı yapıda nasıl bu hatayı alırım nedeni nedir ?

Devamını Oku ⇾

kolonda fazla demir sorunu

ekte yer alan projede iki adet kolonda 14Q14 gibi çok yüksek ve kolona sığmıcak şekilde boyuna demir çıkıyor bunu nasıl diğer kolonlardaki gibi 6Q14 seviyesine çekebilirim.

Devamını Oku ⇾

maksimum pursantaj aşıldı

s1, s2, s3 kolonlarında zemin kat maksimum pursantaj alıyorum ve donatılar çok fazla çıkıyor. Önerilerinize açığım

Devamını Oku ⇾

doğrusal performans analizi

merhabalar herkese iyi günler.doğrusal performans analizi sonucunda kontrollü hasar sağlanmakla birlikte %0 çıkan yerlerden emin olamadım karşılasılan bir durum mu ilginiz için tşk ederim.

Devamını Oku ⇾

x yönünde toplam nd 0,45*toplam nk dan büyük

_x yönünde toplam nd 0,45*toplam nk dan büyük uyarısı alıyorum bir turlu duzeltemedım yardımcı olurmusunuz. _temelın ustunde dolgu var 2 metre yukseklıgınde normal şartlarda bu tur dolgular yapıldıgı zaman hasır...

Devamını Oku ⇾

Abartılı Etriye Donatısı

Merhabalar, ekte bodrum katında sb7, sb23, sb30 kolon etriyelerinde Q16 donatı atanmış, sorunun nerden kaynaklandığı konusunda bana yardımcı olmanızı bekler, iyi çalışmalar dilerim.

Devamını Oku ⇾

Yüzme havuzu

Eklemiş olduğum yüzme havuzu projesinde öncelikle ekran alıntısındaki kotlu döşemeyi nasıl modelleyebilirim bir diğer sorum ise projede atamış olduğum döşemeyi döşeme kenarı komutu kullanmadan nasıl atayabilirim yada...

Devamını Oku ⇾

Perde Kesme Güvenliği Sağlanmıyor

Herkese iyi akşamlar. Projemdeki perde kesme güvenliği hastasını gideremiyorum yardımcı olursanız sevinirim.

Devamını Oku ⇾

Perde Kesme Güvenliği Sorunu

Merhaba, projemde bodrum kattaki köşe perde de kesme güvenliği ve donatı yetersiz hatası alıyorum, sorun geometriden mi kaynaklı? Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler...

Devamını Oku ⇾

Perde başlık donatıları yığılma

Kötü zemin sınıfından mı kaynaklanıyor bu sonuç acaba orta perdeler ciddi donatı yığılıyor ve dengeli dağıtmıyor program

Devamını Oku ⇾

Perde Kesme Güvenliği Sağlanmıyor Hatası

Herkese iyi akşamlar projemde Perde Kesme Güvenliği Sağlanmıyor Hatası alıyorum. Perde ebatı büyütmeme yada daha büyük etriye ebatı seçmeme rağmen hatayı gideremedim bir türlü. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Devamını Oku ⇾

Hangar Projesi

Ekte bulunan hangar projesi hakkında göreli kat ötelemesi çıkmakta. Bununla ilgili yardımcı olabilir misiniz? İdecad Dosyası 10.82

Devamını Oku ⇾

Zemin kat duvarları bina toplam ağırlığına eklenmiyor

Merhaba, Zemin katta, radye temel üzerine çizdiğim duvarlar (duvar makrosu ile) yapı toplam ağırlığına dahil edilmiyor. Yanlış yaptığım bir konu olabilir mi?

Devamını Oku ⇾

Radye temel donatı aksı nasıl tanımlanır?

Radye temel ekstra aks oluşturdum acaba sorun var mı bu şekilde. Ayrıca 2 poligon kolon için tavsiyeniz var mı ?

Devamını Oku ⇾

ters kirişler var. saplama kirişlerin bulunduğu kısımlarda bi sorun oluşturur mu?

yapının 1.katında ters kirişler bulunmaktadır. Saplama kirişlerin bulunduğu kısımlarda bi sorun oluşturur mu?

Devamını Oku ⇾

Temel kalınlığı yetersiz hatası

iyi çalışmalar ek de yüklediğim proje havuz olarak kullanılacaktır. bir kaç sorunla karşılaştım. yardımcı olursanız sevinirim. (orta alan havuz alanı sağ taraf kapalı sığınak sol taraf makine dairesi-denge tankı...

Devamını Oku ⇾
Geri