PERDELERDE HATA ALIYORUM NASIL ÇÖZEBİLİRİM
Devamını Oku ⇾Göreli kat ötelemesi hatası nasıl giderilir? arkadaşlar yardımcı olur musunuz. kolon yönlerine oynama yapmadan rijitlik hatasını çözebilir misiniz takıldım burda.
Devamını Oku ⇾tek katlı atölye binasında göreli kat ötelemesi hatası alıyorum. binalarda perde yok yanlızca kolonla çalışıyoruz. r8 - 3 alıyorum. herşey uygun olmasına rağmen tek katlı yapıda nasıl bu hatayı alırım nedeni nedir ?
Devamını Oku ⇾ekte yer alan projede iki adet kolonda 14Q14 gibi çok yüksek ve kolona sığmıcak şekilde boyuna demir çıkıyor bunu nasıl diğer kolonlardaki gibi 6Q14 seviyesine çekebilirim.
Devamını Oku ⇾s1, s2, s3 kolonlarında zemin kat maksimum pursantaj alıyorum ve donatılar çok fazla çıkıyor. Önerilerinize açığım
Devamını Oku ⇾kayma güvenliğini nasıl aşabilirim ?
Devamını Oku ⇾merhabalar herkese iyi günler.doğrusal performans analizi sonucunda kontrollü hasar sağlanmakla birlikte %0 çıkan yerlerden emin olamadım karşılasılan bir durum mu ilginiz için tşk ederim.
Devamını Oku ⇾_x yönünde toplam nd 0,45*toplam nk dan büyük uyarısı alıyorum bir turlu duzeltemedım yardımcı olurmusunuz. _temelın ustunde dolgu var 2 metre yukseklıgınde normal şartlarda bu tur dolgular yapıldıgı zaman hasır...
Devamını Oku ⇾Merhabalar, ekte bodrum katında sb7, sb23, sb30 kolon etriyelerinde Q16 donatı atanmış, sorunun nerden kaynaklandığı konusunda bana yardımcı olmanızı bekler, iyi çalışmalar dilerim.
Devamını Oku ⇾Eklemiş olduğum yüzme havuzu projesinde öncelikle ekran alıntısındaki kotlu döşemeyi nasıl modelleyebilirim bir diğer sorum ise projede atamış olduğum döşemeyi döşeme kenarı komutu kullanmadan nasıl atayabilirim yada...
Devamını Oku ⇾Herkese iyi akşamlar. Projemdeki perde kesme güvenliği hastasını gideremiyorum yardımcı olursanız sevinirim.
Devamını Oku ⇾Merhaba, projemde bodrum kattaki köşe perde de kesme güvenliği ve donatı yetersiz hatası alıyorum, sorun geometriden mi kaynaklı? Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler...
Devamını Oku ⇾Kötü zemin sınıfından mı kaynaklanıyor bu sonuç acaba orta perdeler ciddi donatı yığılıyor ve dengeli dağıtmıyor program
Devamını Oku ⇾Herkese iyi akşamlar projemde Perde Kesme Güvenliği Sağlanmıyor Hatası alıyorum. Perde ebatı büyütmeme yada daha büyük etriye ebatı seçmeme rağmen hatayı gideremedim bir türlü. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Devamını Oku ⇾Ekte bulunan hangar projesi hakkında göreli kat ötelemesi çıkmakta. Bununla ilgili yardımcı olabilir misiniz? İdecad Dosyası 10.82
Devamını Oku ⇾Merhaba, Zemin katta, radye temel üzerine çizdiğim duvarlar (duvar makrosu ile) yapı toplam ağırlığına dahil edilmiyor. Yanlış yaptığım bir konu olabilir mi?
Devamını Oku ⇾Radye temel ekstra aks oluşturdum acaba sorun var mı bu şekilde. Ayrıca 2 poligon kolon için tavsiyeniz var mı ?
Devamını Oku ⇾yapının 1.katında ters kirişler bulunmaktadır. Saplama kirişlerin bulunduğu kısımlarda bi sorun oluşturur mu?
Devamını Oku ⇾iyi çalışmalar ek de yüklediğim proje havuz olarak kullanılacaktır. bir kaç sorunla karşılaştım. yardımcı olursanız sevinirim. (orta alan havuz alanı sağ taraf kapalı sığınak sol taraf makine dairesi-denge tankı...
Devamını Oku ⇾