2.katta ki kesme hatasını gideremedim. yardımcı olursanız sevinrim
Devamını Oku ⇾Merdiven mesnetlemerinde sorun var mı acaba? Özellikle zemin katta.
Devamını Oku ⇾göreli kat ötelemesine bir çözüm bulamadım yardımcı olursanız sevinirim
Devamını Oku ⇾Merhabalar. Projemde 'zemin taşıma gücü yetersiz' hatası almaktayım. Negatif gerilme kontrolü tikini kaldırınca gidiyor, bu ihmal edilebilir mi ya da proje ile ilgili çözüme dair fikirlerinizi paylaşabilir misiniz ...
Devamını Oku ⇾Merhaba Sadece bodrum perdelerinin olmadığı kolonlarda ciddi zımbalama çıkıyor hem de simetri durumunda. Acaba modellemede bir sorun mu var ?
Devamını Oku ⇾Döşemelerde boşluk oluşturduğumuzda boşluk çevresine fi12 donatı tanımlanmakta. Ben bu donatı çapının fi14 olmasını istiyorum. Nereden ayarlayabilirim?
Devamını Oku ⇾Merdiven etrafındaki şaftları statik olarak nasıl modellemeliyim acaba?
Devamını Oku ⇾MERHABA İKİTARAFI BİTİŞİK PROJEMDE ZEMİN TAŞIMA YETERSİ HATASI ÇIKIYOR yardımcı olabilirmisiniz şimdiden teşekürler
Devamını Oku ⇾perde boyutu 150/25 perdeye saplanan kiriş 40/45 tasarlamamızda bir sıkıntı var mı yönetmelikte tam maddesini bulamadım ama olmayacağını söylediler.Birde buralarda konsol kirişler çok zorlanıyor ne yapmamı önerirsiniz
Devamını Oku ⇾ne yaptımsa göreli kat ötelemesi sorununu aşamadım. kolon boyutları büyüdü. yardımcı olurmusunuz. kolay gelsin.
Devamını Oku ⇾Donatı çaplarında ve radye temel yüksekliğinde oynamama rağmen bir türlü kurtaramadık. Daha fazla yük binen radye döşeme tasarımı yaptım kurtardı fakat paylaştığım projede bir türlü çözüme ulaşamadım. Yardımcı...
Devamını Oku ⇾Paylaşmış olduğum projede her iki kat için kütle merkezi ve rijitlik merkezinde izin verilen %5 sapma değerini yakalamak için neler yapabilirim. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Devamını Oku ⇾Kaset döşeme tipik kiriş SORUNU BİR TÜRLÜ ÇÖZÜME ULAŞTIRAMADIM.PROJE EKTE YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM
Devamını Oku ⇾s8 kolonunda donatı yığılması yaşıyorum yardımcı olabilir misiniz ? ne yaptıysam düzeltemedim. not: donatı tipi seçimi müteahhit isteği üzerine
Devamını Oku ⇾projede rapor hataları alıyorum. düzelmedi. mimari projeye göre statik sistemi kurdum. yardımcı olursanız sevinirim. iyi çalışmalar.
Devamını Oku ⇾Ekteki projede nervürlü döşemede yarı rijit diyafram sınırlı ve X,Y yönlerinde A31 taşıyıcı sistem tipi seçilmiştir. Projeyi raporladığımız da raporda hata gözükmemektedir. Fakat Belediye tarafından asansör...
Devamını Oku ⇾perde zımbalama donatısı çoğunlukla 100 adet donatılı çıkıyor hem bu projemde hem diğer projelerimde. bu konuda yardımcı olursanız memnun olurum. iyi çalışmalar.
Devamını Oku ⇾projemde geometri kontrolü yaptığım sırada başlıktaki hatayı veren objelerim mevcut değil ve araçlar/obje bul komutu ile de bulamıyırum silemiyorum yardımcı olur musunuz
Devamını Oku ⇾zayıf kat hatası alıyorum raporda perde ve kolon alanları komşu katlara göre az gösteriyor yardımcı olur musunuz
Devamını Oku ⇾